Despre noi

 

     Firma noastra a fost infiintata in 2007 pentru producerea de obiecte de artizanat, fara a avea punct de desfacere propriu. Firma este in contiunua dezvoltare, din 2008 a preluat distributia de sucuri naturale de mere in judetul Cluj, din 2009 si-a deschis magazinul propriu in Cluj-Napoca, strada I. C. Bratianu 6 ap. 6.
     Din acest moment, pe langa vanzarea obiectelor de artizanat create si sucul de mar, s-a largit paleta produselor oferite pentru vanzare cu bijuterii, obiecte de cadou si jucarii.
     Din 2013 sfera de activitate a societatii s-a largit cu producerea de forme, figurine ipsos oferite pentru vanzare atat in stare bruta, cat si gata pictate, lacuite.
     Din 2014, sfera de activitate s-a largit cu oferirea de servicii, reparatii de bijuterii, coliere, iar mai tarziu, odata cu posibilitatea mutarii magazinului in locatia actuala fimra noastra a largit paleta acitivtatilor, oferind celor interesati posibilitatea invatarii metodelor folosite pentru crearea de obiecte decorative. Astfel din 2014 exista posibilitatea atat pentru copii, cat si pentru adulti de a invata tehnici noi in cadrul workshopului, atelierul de creatie organizat in incinta magazinului.
     Tot in 2014 s-a largit paleta produselor oferite spre vanzare cu obiecte second-hand si outlet. Raionul de second-hand si outlet al magazinului nostru este specializat pe imbracaminte de gravide, imbracaminte/incaltaminte de adolescenti. Prin crearea acestui raion am deschis primul magazin second-hand pentru gravide si primul second-hand pentru adolescenti din tara. In conditiile in care aceste articole sunt greu de gasit chiar si in stare noua, acest magazin ofera o paleta larga din aceste produse la preturi accesibile tuturor. Odata cu introducerea raionului de second-hand si outlet am largit paleta serviciilor oferite prin inchirierea costumelor pentru carnaval si serbari scolare si de gradinita.

 

Nartur SRL
Strada A. Saguna nr. 12 utca
Cluj Napoca - Kolozsvár


Program de lucru / Nyitvatartás: 
Luni-Vineri / H-P: 9-17


Telefon: 
0751075455
Email: 
nartur.natur@gmail.com

 


 

oultet Cluj


Ultimele cautari

::